27 Haziran Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz 2011 yılında hentbol il birinciliği atletizm 800 metre il birinciliği,atletizm genelde il 2.liği,2012 yılında 1 fen lisesi,1 sağlık meslek lisesi,11 çeşitli anadolu liseleri,2012 yılında ise 2 Anadolu öğretmen lisesi,8 Anadolu Öğretmen lisesi ve çeşitli meslek liselerinin anadolu bölümüne öğrencilerimiz yerleşmiştir.

Isınma: Doğalgaz kaloriferi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Hentbol takımı, Atletizm, Voleybol vb. faaliyetlerde il ve bölge dereceleri.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı Projeleri
Proje Çalışmaları: eTwinig Projeleri